ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie) a învins, joi, în sferturile de finală la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 (6), 2-6, 10-8, echipa formată din fraţii Bob şi Mike Bryan, la o lună după ce s-a impus în faţa liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Florin Mergea şi Dominic Inglot vor juca în semifinalele probei de dublu de la Dubai împotriva cuplului Aisam-Ul-Haq Qureshi/Nenad Zimonjici (Pakistan/Serbia).

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu la Dubai (ATP), turneu dotat cu premii totale de 2.082.605 dolari, grație victoriei cu 4-6, 7-5, 10-7 în fața cuplului Robert Lindstedt (Suedia)/Marcin Matkowski (Polonia). Tecău l-a învins chiar pe fostul său partener de dublu, Robert Lindstedt.

În cea de-a doua semifinală se vor întâlni perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2 şi cuplul Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada), cap de serie numărul 4.