ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu o voce uimitoare, o româncă i-a cucerit pe englezi. Cântăreaţă şi compozitoare, Monica Madas şi-a văzut visul împlinit - acela de a cânta pe scenele din Marea Britanie.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Păpuşar de profesie, s-a aplecat şi asupra educaţiei copiilor. Acum predă cursuri la un institut muzical din Londra şi face terapie prin artă cu copiii autişti, arată digi24.ro.

Imediat după ce România a aderat la Uniunea Europeană, Monica Madas a plecat să îşi încerce norocul în lume. Cântă melodii tradiţionale româneşti în capitala Marii Britanii, dar, departe de casă, a vrut să le arate englezilor că şi românii au partea lor frumoasă. Aşa a început, în urmă cu doi ani, să le predea cursuri despre tradiţiile şi dansurile româneşti şi despre muzică şi pictură copiilor care învaţă în mai multe şcoli din Londra.