ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ornella Muti a fost condamnată la opt luni de închisoare cu suspendare, de către o instanţă de judecată. Teatrul la care joacă a reclamat-o pentru că a mimat o laringită ca să se întâlnească cu Vladimir Putin.


LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele



Actriţa a fost condamnată la opt luni de închisoare şi amendă 600 de euro, pentru că a lipsit de la spectacolul teatrului la care joacă pentru a se întâlni cu Vladimir Putin.


În vârstă de 59 de ani, Ornella Muti va primi o pedeapsă cu suspendare, cu condiţia să plătească 30.000 de euro daune părţii vătămate - Teatrul Verdi din Pordenone, Italia.

Ornella Muti a fost găsită vinovată de fraudă şi fals, pentru că încercat să-şi acopere absenţa, cerându-i unui medic să îi scrie un certificat cu diagnosticul de laringită. În acest fel, a încasat şi onorariul de 25.000 de euro pentru spectacol.

[gallery type="slideshow" columns="1" size="full" ids="88004,88005,88006"]