ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că se apropie sezonul rece, trebuie să vorbim despre sistemul imunitar, care are întotdeauna de suferit din cauza temperaturilor scăzute, însă alimentele crude şi lichidele consumate în cantităţi mari vă vor proteja organismul de boli.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Usturoiul - Specialiştii spun că ar fi cel mai puternic antibiotic natural. Un căţel de usturoi pe zi, mestecat, ne apară de răceală.

Ceapa - este un antibiotic natural destul de puternic. Se recomandă ca ceapa să se consume în stare crudă, în salate sau ca atare, alături de alte alimente, pentru ca proprietăţile ei să rămână nealterate.

Citricele - sunt suplimente naturale de vitamina C. Pot fi consumate ca atare sau sub formă de suc, simplu ori în combinaţie. Sucul de citrice, lămâi, portocale şi grepfruit este foarte hrănitor şi hidratează organismul.

Iaurtul - mai ales cel preparat în casă, simplu, fără adaosuri, întăreşte imunitatea, previne virozele respiratorii şi menţine echilibrul organismului.

Pătrunjelul verde - ca adaos la supe, ciorbe, pus în farfurie, nu în timpul fiertului.

Folosiţi remedii naturiste din timp, pentru a vă pregăti organismul în lupta cu afecţiunile gripale: echinaceea, propolisul, mierea de albine şi altele.

Dacă starea de boală se prelungeşte sau se agravează, nu ezitaţi să contactaţi medicul de familie.

Pentru a afla și alte leacuri de sezon, CITIȚI articolul complet în editiția tipărită a revistei„Leacuri & Rețete Mănăstirești”, care are 100 de pagini de leacuri din plantele de sezon și costă 8,9 LEI. Se găsește în rețelele de distribuție și pe SOPHIA.RO.