ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Piţurcă, fostul selecţioner al Naţionalei României în ultimii trei ani, va încasa 4,5 milioane de euro în următoarele 19 luni de contract.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

FRF va primi 400.000 de euro pentru rezilierea contractului cu Victor Piţurcă. Suma va fi achitată chiar de Piţurcă, însă acesta va primi o sumă fabuloasă la Al Ittihad.

Cele 4,5 milioane de euro, cât va încasa Victor Piţurcă pentru un contract valabil pentru două sezoane, sunt un total financiar, din care antrenorul îşi va plăti şi colaboratorii, aceeaşi cu care a lucrat la echipa naţională.

Eugen Neagoe, Valeriu Răchită, Gabi Boldici, Martin Tudor, preparatorul Marius Dima, dar şi Alexandru Piţurcă, fiul antrenorului în vârstă de 58 de ani, vor merge cu Victor Piţurcă la Al Ittihad.

Pițurcă va pleca spre Arabia Saudită miercuri, pentru că problema vizelor nu a fost rezolvată deocamdată. Dacă totul va decurge normal, Victor Piţurcă va debuta pe banca lui Al Ittihad pe 25 octombrie, când este programat duelul cu Al Nassr.