ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE  Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost scos cu cătuşe de la DNA Ploieşti, după aproximativ şapte ore de audieri, şi dus în arestul Poliţiei Prahova.

La ieşirea de la DNA, primarul Iulian Bădescu a spus că este nevinovat şi a respins toate acuzaţiile care i se aduc de către procurori privind mita pe care ar fi luat-o din banii alocaţi echipei Petrolul.

*****

Primarul din Ploiești, Iulian Bădescu, a fost adus marți la sediul DNA, unde va fi audiat de procurorii anticorupție într-un dosar privind premierea echipei FC Petrolul din bugetul local.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Anchetatorii au efectuat percheziții la locuința acestuia, dar și la sediul Primăriei Ploiești, aceștia căutând documente care au legătură cu FC Petrolul și cu Asociația ''Lupii Galbeni''.

La intrarea în sediul DNA, Bădescu a declarat că are calitatea de suspect în dosar pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, luare de mită și trafic de influență.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Primarul a spus că totul este legal în ceea ce privește sumele acordate prin hotărârea de Consiliu Local echipei de fotbal, el arătând că, ''probabil'', Daniel Capră, care este finanțatorul Petrolului, a făcut un denunț împotriva sa.

''Probabil dl. Capră, de acolo din arest, a fost sfătuit sau presat să dea o declarație împotriva mea. Acest zvon este de foarte mult timp în piața ploieșteană, că dl. Capră negociază eliberarea sa'', a afirmat edilul.