ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prințul William, duce de Cambridge, și soția sa Catherine și-au făcut pentru scurt timp apariția împreună cu fetița lor, născută cu doar câteva ore mai devreme, pentru o scurtă ședință foto.

Aceasta a avut loc sâmbătă seară, în fața sutelor de jurnaliști adunați în fața Maternității Saint Mary din Londra. Noul membru al familiei regale, acoperit cu un șal alb, pe cap cu o căciuliță albă, a apărut în brațele mamei sale, Kate, cu William alături.

Cuplul princiar s-a întors câteva momente în spital, după care a ieșit din nou cu fiica lor într-un port bebe purtat de William. Ducele și ducesa de Cambridge au urcat într-un Range Rover negru, escortat de mai multe vehicule și motociclete ale Scotland Yard-ului, spre Palatul Kensington, reședința lor din Londra.

După-amiezia, fratele micii prințese, George, ce va împlini doi ani în iulie, a avut o rară apariție publică la maternitate, salutându-i pe ziariști cu mâna.

Prințesa, care s-a născut sâmbătă, la 08.34 a.m. (07.34 GMT), e al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al patrulea pretendent în ordinea succesiunii la tronul Coroanei Britanice după bunicul ei, prințul Charles, tatăl, prințul William, și fratele ei, prințul George.

[gallery type="slideshow" columns="1" size="full" ids="99489,99490,99491,99492,99493,99494,99495,99496"]