ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După plecarea de la B1 TV, Cătălin Prisăcariu îl atacă pe Cătălin Striblea, care îi răspunde cu aceeaşi monedă. Dialogul dintre cei doi este suculent şi merită lectura.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

După ce începe prin a menţiona că a refuzat invitaţiile lui Striblea în emisiunea sa, Cătălin Prisăcariu explică:
"Striblea a început, însă, să-și dea cu adevărat măsura obedienței o dată cu invitarea lui Ponta în studioul B1, după care s-a rutinat în slugărnicie cu același Ponta, dar prin telefon.

Ultima oară cînd l-am văzut eu, Striblea asculta cuminte cum Ponta se lăfăia în propriul ego clamînd că a omorît marea evaziune fiscală, din care a adus la buget un miliard (de euro, dacă bine îmi amintesc) în plus."

Striblea replică:
"Absolut genial să mă acuzi de obediență. Câtă vreme eu și o mână de oameni am făcut dezvăluiri despre tot anturajul lui Băsescu, el a execuat o poziție de drepți perfectă.

Ba, ne-a tras-o de câte ori a putut, că nu respectăm înaltele comandamente ale statului de drept. Când l-a prins pe Băsescu jos, laolaltă cu prietenii cu caschete, l-a executat cu o deontologie perfectă. Curajos, bărbate!"

Prisăcariu îl acuză pe Striblea de obedienţă şi faţă de Tăriceanu:
"În seara asta, Striblea a dat iar recital de micime și slugărnicie. Față în față cu Tăriceanu, “moderatorul” s-a purtat ca un biet funcționăraș de protocol care trebuia să îi indice invitatului doar pe ce teme să tune și să fulgere. Din cînd în cînd, Striblea a mai scăpat și cîte un curajos “corect!” sau chiar un viteaz “aveți dreptate!”"

Cătălin Striblea susţine că audienţele vorbesc pentru el de la sine:
"Când doi ani și jumătate, te bat, aproape în fiecare zi, toți adversarii tăi din piață trebuie să-ți pui câteva semne de întrebare. În 2014 am fost concurenți pe același tronson.

Împreună cu Lili Ruse, am luat emisiunea din 0,5 rating și am încheiat în decembrie cu 2. În timpul ăsta l-am bătut la dublu și apoi la triplu. Când ai astfel de probleme, nici Ponta și nici Striblea nu sunt vinovați de plecarea ta din televiziune."