ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raul Rusescu va fi supus unei intervenţii chirurgicale marţi, ca urmare a accidentării suferite în meciul de la Târgu Mureş, când a fost atacat dur de Gabriel Mureşan, conform B1.ro.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Atacantul va fi operat în cursul zilei de marţi, în cadrul Clinicii de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", de către doamna Dr. Liliana Moraru, şeful Secţiei, se arată pe site-ul clubului.

Decizia a fost luată în urma repetatelor consulturi de specialitate, care au stabilit "necesitatea imperioasă a efectuării operaţiei, deoarece jucătorul, care a fost foarte aproape de a-şi pierde ochiul în urma loviturii lui Mureşan, continuă să prezinte diplopie (vedere dublă)". Intervenţia chirurgicală va consta în "eliberarea ţesutului adipos infra-orbitar herniat din focarul de fractură şi osteosinteză cu placă cu şuruburi".

Perioada estimată de recuperare post-operatorie este de o lună de zile, mai informează site-ul oficial.

De asemenea, conducerea clubului anunță că portarul Valentin Cojocaru a suferit o fractură de piramidă nazală în partida de Cupă cu CSMS Iaşi, iar în urma consultului medical şi a efectuării unei radiografii s-a decis confecţionarea unei măşti de protecţie. Jucătorul nu necesită, însă, intervenție chirurgicală.