ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Căpăţână, managerul Spitalului Judeţean din Constanţa, a avut o reacţie halucinantă atunci când a fost întrebat despre protestul părinţilor care cer renovarea secţiei de pediatrie.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Căpăţână a negat vehement acuzaţiile mamelor care au fost internate în spital, susţinând că nu există probleme de igienă. Ba chiar i-a acuzat pe oacienţi că fură absolut tot din saloane şi băi.

"Secţiile nerenovate nu sunt mizerabile! Punct! Şobolani nu avem în spital. Deci, nu avem! Poate, accidental, să apară...dar nu avem. Nu ne-am confruntat cu astfel de probleme! Se fură în spitalele din România! Se fură începând de la capacele de WC, până la sifoanele de pardoseală. Sunt sifoane de pardoseală din fontă care au 4-5 kilograme. Se fură! De către taţi, probabil...", a declarat acesta pentru Digi 24.