ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au vizitat marţi mai multe localităţi afectate de inundaţiile din ultimele zile. Impresionat de drama localnicilor, Ponta le-a promis acestora bani pentru diguri.

"Dacă nu facem digul, aşa o să fie mereu, nu ? Autorităţile mi-au spus că digul e gata în august dacă le dăm banii acum. Banii îi dau mâine, dar vreau să văd pe ce. Soluţia e doar cu digul", le-a spus premierul localnicilor din Beiu, judeţul Teleorman.

"Se vor găsi soluţii pentru toate râurile care au ieşit din matcă - Vedea, Teleorman şi Pârâul Câinelui", a spus şi vicepremierul Dragnea.

15 milioane de lei ar trebui alocate de Guvern pentru digul din localitatea Beiu,autorităţile locale promiţând ca lucrările vor fi finalizate în câteva luni.

Ponta şi Dragnea au folosit o barcă pneumatică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru a vedea cu propriii ochi distrugerile provocate de ape.

Foto: Digi24