ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din cauza ploii torenţiale din noaptea trecută, meciul dintre Monica Niculescu şi Serena Williams a fost întrerupt, urmând ca astăzi, sâmbătă, să se reia partida.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

Astfel, meciul Niculescu - Williams va fi al treilea pe terenul central, după Kanepi - Wozniacki şi Smyczek - Tsonga. Cel mai probabil, Williams şi Niculescu vor începe partida în jurul orei 20 (ora României), informează Ziare.com.

Tot pe arena centrala va juca şi Irina Begu, în ultimul joc, nu înainte de ora locală 21.30 (ora 3.30 a României) în faţa Agnieszkai Radwanska.

Pe terenul 7, în ultimul joc va evolua din nou Monica Niculescu, la dublu, alături de Alexandra Panova din Rusia, împotriva perechii Raymond/Stosur (Australia/SUA).

Pe arena cu numărul 9 vor evolua Horia Tecău şi Florin Mergea, care se vor duela în faţa fileului, alături de partenerii lor, Jean-Julian Rojer şi Dominic Inglot, în al treilea meci de pe arenă.

Pe terenul 10, Simona Halep îşi face debutul la turneul de dublu, alături de Alexandra Dulgheru. Cele două vor evolua în faţa perechii Hantuchova/Knapp (Slovacia/Italia). Partida este a doua pe teren, urmând să înceapă în jurul orei 20:30.