ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă groapă a apărut la sfârșitul săptămânii trecute pe faleza Dunării din Galați, de data asta nu pe carosabil, ci pe aleea pietonală, între două restaurante aflate pe malul apei, relatează Digi24.


O echipă a Primăriei a securizat craterul și l-a delimitat cu saci de nisip. Groapa are un diametru între doi și trei metri şi o adâncime de aproximativ șapte-opt metri.

Luni, autorităţile locale se vor întâlni pentru a stabili cauzele surpării, iar la fața locului vor veni reprezentanți ai Direcției tehnice din cadrul Primăriei și ai societății Apă Canal, deoarece prin zonă trec mai multe conducte importante.

Este a doua groapă apărută pe Faleza Dunării, după ce anul trecut, în aprilie, a mai aparut una, botezată de gălatățeni „gropzilla". Iniţial, groapa a apărut în 2010 și a blocat traficul pe unul dintre cele mai mari bulevarde ale Galațiului, circulația rutieră fiind deviată și în prezent.