ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul Gigi Chiru este urmărit pentru luare de mită şi spălare de bani, fiind acuzat că în 2010, când era şeful Inspectoratului în Construcţii Sud - Est, ar fi cerut mită 1,5 milioane de euro pentru a favoriza un grup de firme într-un proiect de construcţie de parcuri eoliene în Dobrogea, conform DNA, citată de Cotidianul.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Procurorii DNA au efectuat joi percheziții în 22 de locații situate în municipiul București și județul Constanța, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, în cadrul unui dosar în care se efectuează cercetări ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2010-2014.

"Sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate în municipiul București și județul Constanța, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA.