ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lunii februarie în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA), într-o anchetă realizată pe site-ul WTA.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Simona Halep a fost principala favorită în Emiratele Arabe Unite, dar presiunea nu a afectat-o şi a trecut pe rând de Daniela Hantuchova (Slovacia), Ţvetana Pironkova (Bulgaria), în două seturi, pentru ca apoi să învingă două jucătoare tin top 10, rusoaica Ekaterina Makarova şi daneza Caroline Wozniacki, de fiecare dată în trei seturi.

În finală, Halep a câştigat în faţa cehoaicei Karolina Pliskova, cu 6-4, 7-6 (4), şi şi-a trecut în palmares al zecelea titlu WTA din carieră. După succesul de la Dubai, Halep a urcat în pe locul al treilea în clasamentul Road To Singapore, pentru calificarea la Turneul Campioanelor.