ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Țiriac a recunoscut că nu o cunoștea pe Simona Halep în urma cu un an,declarând că a rămas surprins când a ajuns sa o cunoască mai bine.

"Eu știu de anul trecut, în mai, nu intra la turneul de la Madrid. O cunoșteam foarte puțin sau aproape deloc. Știam de Niculescu, de Begu, de Sorana Carstea, care sunt în primele 30-40", a declarat Ion Țiriac pentru DigiSport.

După ce Halep a început fulminanta ascensiune în clasamentul internațional, Țiriac și-a arătat sprijinul public și a solicitat presei să fie lasată în pace pentru a nu se pune presiune pe ea.

"Halep e o fata exceptională, care a venit în doi ani de pe locul 70 între primele. Și am spus mereu, lasați-o în pace să vină încet, prea multă presiune nu e bună. Cunoscând-o puțin mai bine, marea surpriză este că nu o intereseaza, ea iși vede de treabă!", a mai adăugat Tiriac.

Constănțeanca în vârstă de 22 de ani ocupă în prezent locul 3 în clasamentul WTA. Simona a înregistrat o evoluție extraordinară în acest an reușind să ajungă  în finala Roland Garos și oprindu-se în semifinalale turneului de la Wimblendon.