ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanţii sindicatului Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME) vor picheta zilnic sediul Complexului Energetic Oltenia(CEO) din Târgu Jiu, se arată într-un comunicat remis agenţiei Agerpres. Acţiunile de protest vor începe pe 12 februarie.

Sindicaliştii solicită respectarea Contractului Colectiv de Muncă şi începerea negocierilor pentru încheierea unui act adiţional la CCM, arată sursa citată.

"Revendicările celor peste două sute de sindicalişti sunt de respectare a Contractului Colectiv de Muncă şi începerea negocierilor pentru încheierea unui act adiţional la CCM, consultare a sindicatelor la elaborarea programului de reorganizare a societăţii, consultare cu partenerii sociali privind reorganizarea activităţii CEO, prezentarea intenţiei administraţiei cu privire la concedierile colective pe anul în curs şi încetarea presiunilor de către conducerile subunităţilor şi sucursalelor asupra salariaţilor, precum şi încetarea imixtiunii administraţiei publice în activitatea sindicală", se precizează în comunicatul de presă.

FOTO: evz.ro