ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ul gandul.info, deţinut de Adrian Sîrbu, a lansat o nouă campanie denigratoare la adresa Bisericii Ortodoxe Române.

Sub titlul "GODPORAŢIA", site-ul a realizat câteva colaje cu teme discutabile, publicate de-a rândul anilor, în publicaţia amintită. Sunt reluate subiecte care au fost discutate şi analizate de mii de ori în spaţiul public. Se pare că lipsa inspiraţiei i-a făcut pe aceştia să reia atacul asupra BOR.

Poate că redactorii de la site-ul mai sus amintit ar trebui să se ocupe şi de plata impozitelor pe care patronul lor le datorează statului. Sau cum acelaşi patron calcă în picioare Codul Muncii asuprindu-i la propriu pe angajaţi.

Dar cred că avem prea multe pretenţii de la nişte oameni care, în numele traficului, publică astfel de ştiri pe site: http://www.gandul.info/imagini-din-cel-mai-pervers-loc-din-lume-ce-fac-tinerii-in-vacanta-in-mallorca-12933445.html

Untitled-1