ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua Bucureşti a învins-o pe Dinamo în această seară la scor de neprezentare: 3-0, după un meci în care "Câinii Roşii" nu au reuşit mai mult decât să limiteze proporţiile înfrângerii şi chiar au reuşit acest lucru până la un anumit moment.

În minutul 78 însă Paul Papp a năruit orice speranţă dinamovistă că ar fi putut să egaleze surprinzător în ultimele minute ale jocului şi să scape mai uşor, ba chiar cu un punct scos în faţa liderului campionatului.

Goluri: Lukasz Szukala (min. 45), Paul Papp (78) şi Claudiu Keseru (81).

STEAUA - DINAMO REZUMAT VIDEO 

http://youtu.be/r2iFt4T0AuM

===

Derby-ul STEAUA - DINAMO din etapa a XIII-a a Ligii I de fotbal se joacă astăzi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Steaua este lider, cu 28 de puncte, iar Dinamo ocupă locul 4, cu 22 de puncte.

Livrare gratuita in 24 de ore!

În cele 130 de derby-uri de până acum, Dinamo a obţinut 45 de victorii, faţă de 39 ale Stelei, în timp ce 46 de partide s-au încheiat nedecis.

Până acum Steaua a suferit două înfrângeri, iar ultima a avut loc chiar etapa trecută cu 0-1 pe terenul celor de la ASA Târgu Mureş.

Dinamo se află pe locul 4 în clasament, destul de aproape de Steaua în clasament, la 6 puncte. În ultimele cinci etape Dinamo a reuşit să câştige de trei ori şi să piardă o singură dată, cu 1-2 pe terenul lui CFR Cluj.

Echipele de start

FC Steaua Bucureşti: Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, L. Filip - Prepeliţă, Sânmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă

FC Dinamo Bucureşti: Marc - Fai, Nedelcearu, Cordoş, Grecu - Bărboianu, Boubacar - V. Lazăr, C. Matei, M. Alexe - Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican.