ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campioana României, Steaua, a fost eliminată din Champions League, după ce a fost învinsă la Sofia, la loviturile de departajare, de către Ludogoreţ Razgrad, din Bulgaria.

Bulgarii au deschis scorul în minutul 90, ultimul regulamentar, la un corner, prin brazilianul Wanderson. Partida a intrat în prelungiri, acolo unde, în minutul 119, gazdele au rămas în inferioritate numerică: portarul Stoianov a fost eliminat după un fault la Varela care scăpase singur spre poartă.

Rămaşi fără schimbări, bulgarii l-au trimis în poartă pe românul Cosmin Moţi, care a avut o evoluţie extraordinară. A marcat primul şi a apărat două lovituri de la 11 metri (Pârvulescu şi Râpă), Ludogoreţ impunându-se cu 6-5.  De la bulgari a ratat Wanderson.

LUDOGOREŢ STEAUA VIDEO REZUMAT


Steaua va ajunge astfel, în grupele Europa League.

Echipa de start a campioanei României:

Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliță, Breeveld - Adi Popa, Sânmărtean, Tănase - Keșeru.
Antrenor: Costel Gâlcă.

[divider]

Steaua Bucureşti joacă, în această seară, returul cu formația bulgară Ludogoreț Razgrad în cadrul manșei secunde a play-off-ului Ligii Campionilor.

Partida va avea loc la Sofia şi va putea fi urmărită începând cu ora 21:45, în direct pe Digi Sport 1.

În meciul tur disputat la Bucureşti, roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Alex Chipciu în minutul 88.