ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Telespectatorii au o ofertă variată de zilele de Paşte, de la slujbele transmise în direct şi discuţiile despre credinţă, la show-urile de divertisment, care mai de care mai antrenante.

În ediţia de Paşte a show-ului Te cunosc de undeva!, transmisă sâmbătă, de la ora 20.30 pe Antena 1, Monica Anghel, Pepe şi Andrei Aradits, împreună cu prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, îi joacă o festă lui Horia Brenciu. Cu toţii se retrag în public şi îl lasă pe acesta să se descurce în postura de membru al juriului şi de prezentator. Artiştii-concurenţi vor trece prin noi transformări spectaculoase: Florin Ristei şi Alex Maţaev vor fi surorile Bambi, Alex Velea devine Goran Bregovici, iar Raluka va fi Alex Velea.

Chiar în seara de Paşte, pe 20 aprilie, telespectatorii vor putea urmări, de la 22.30, concertul lui Horia Brenciu, susţinut de artist la finalul lunii martie, la complexul Romexpo din Bucureşti. Brenciu a avut invitaţi speciali precum Antonia, Pepe, Mihai Chiţu şi 3rei Sud-Est.

Teo va avea două ediţii speciale ale show-ului pe care îl realizează la Kanal D. Vineri, 18 aprilie, de la ora 16.45, alături de invitaţii săi, părintele Cristian Pomohaci, cântăreţul Fuego, soprana Daniela Vladescu şi actriţa Bianca Brad, Teo Trandafir va încerca să afle dacă avem nevoie de dovezi pentru a crede în Dumnezeu.

Şi Pro TV a pregătit poveştile unor oameni speciali, de Sărbătoarea Învierii. „La «România, te iubesc!» vom cunoaşte oameni care n-au avut nicio legătură cu Dumnezeu, ba chiar erau atei, şi care, la un moment dat, au descoperit în ei o credinţă atât de puternică, încât s-au hotărât să renunţe la tot şi să se călugărească. Îi vom vedea cum trăiesc, vor vorbi despre Dumnezeu, despre transformarea lor, despre cum este posibil să se întâmple acest lucru“, mărturiseşte Alex Dima, corespondentul Ştirilor ProTV care a vizitat trei mănăstiri pentru a realiza ediţia din 20 aprilie a emisiunii, difuzată de ProTV de la 18.00.

Vineri, de la 20.30, concurenţii celui de-al patrulea sezon al show-ului Românii au talent continuă lupta pentru titlul suprem în cea de-a doua semifinală a competiţiei.

Sâmbătă, de la 20.30 se întâmplă Minunea dansului. Mihai şi Elwira Petre, gazdele show-ului, vor introduce în scenă concurenţi precum Mihaela Rădulescu, Giani Kiriţă, Jean de la Craiova şi Vica Blochina, care vor ajuta în paşi de dans câţiva copii nevoiaşi.

TVR 1 începe seria emisiunilor dedicate Paştelui cu o ediţie specială a Tezaurului folcloric, transmisă vineri, 18 aprilie, de la ora 16.50. Televiziunea va transmite de la Oradea un concert de cântece religioase. De la 18.15, TVR 1 transmite în direct de la Catedrala Patriarhală Slujba Prohodului, ceremonie oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, alături de un sobor de arhimandriţi şi preoţi. Sâmbătă, Cristian Tabără ajunge în Dobrogea, la martirionul de la Niculiţel şi la mănăstirea Cocoş, în emisiunea Exclusiv în România, transmisă de la ora 18.00, pe TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

Ştefan Bănică este invitatul Iulianei Tudor la ediţia specială de Paşte a emisiunii O dată-n viaţă, difuzată la TVR 1 şi TVR+, duminică, 20 aprilie, de la ora 21.10. Moroşan, oltean şi moldovean, în această triplă ipostază îl vom vedea pe Ştefan Bănică duminică seara.