ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Michael Schumacher se află în continuare în stare gravă, recuperarea după accidentul suferit în urmă cu aproape un an după ce a căzut pe o pârtie de schi.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Un prieten de-al acestuia, fostul pilot de Formula 1, Philippe Streiff, a dat ultimele detalii despre starea lui Schumacher după ce l-a vizitat pe acesta.

Schumacher-Streiff

Schumacher alături de Streiff!

"Michael este într-o situaţie mai rea decât mine. Stă în scaunul cu rotile, dar este paralizat şi, mai rău, nu poate vorbi deloc şi are probleme de memorie. Din ce mi-am putut da seama, comunică şi cu soţia şi cu purtătorul de cuvânt cu ajutorul ochilor", a declarat Streiff postului de radio Europe 1.

Sabine Kehm purtătoarea de cuvânt a familiei Schumacher spune că nu comenteaă aceste declarații fiindcă Streiff nu a ținut legătura cu familia și nu l-a vizitat pe german în perioada de după accident.