ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Universitatea Cluj este prima echipă care și-a asigurat prezența în ultimul act din Cupa României, după ce a învins, miercuri, CFR Cluj, în cadrul returului din semifinalele competiției. „Șepcile roșii“ s-au impus după loviturile de departajare, cu 4-2, la finalul timpului regulamentar tabela arătând 0-0. De menționat că cea dintâi manșă s-a încheiat, de asemenea, cu o remiză albă.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

Interesant este că Universitatea Cluj reușește performanța calificării în finala Cupei României după jumătate de deceniu. Seria loviturilor de departajare a fost începută de „feroviari“, pentru formația vișinie marcând Férébory Doré și Giorgi Chanturia, în vreme ce în contul adversarilor au înscris Raul Ciupe, Andrei Lungu, Geoffrey Castillion și Vasilică Cristocea.
Cea de-a doua finalistă din Cupa României se va decide joi, dintre FCSB și Petrolul Ploiești, meciul fiind programat de la ora 21.30. În tur s-a înregistrat un rezultat de egalitate, respectiv 1-1.