ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La grădina zoologică din Polonia, niște copii aflați în vizită au rămas traumatizați după ce au văzut o leoaică ucisă de un mascul care a mușcat-o de gât și nu i-a mai dat drumul, potrivit Știrile PROTV.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Arco s-a năpustit asupra lui Berghi, sub privirile copiilor. Masculul a fost cumpărat de grădina zoologică din Gdansk, în nord-estul Poloniei, pentru a marca 60 de ani de la inaugurare.

"La început am crezut că se joacă și, dintr-o dată, totul s-a transformat într-un film de groază. Fiica mea a început să plângă și am văăzut că leoaica sângera puternic. Lovea cu picioarele în aer în încercarea de a se ridica, apoi a murit", a povestit Anna Malkowska, o mamă în vârstă de 28 de ani.

"Este o întâmplare tragică și cel mai nefericit episod din istoria grădinii zoologice. Ne cerem scuze familiilor care au fost martore la episod. Ne-am petrecut ultimele luni pregătind habitatul pentru sosirea leului, însă nu am putut să prevedem ce urma să se întâmple. Din nefericire, animalele sălbatice sunt foarte imprevizibile și, oricât de bine ne-am pregăti, aceste episoade se pot întâmpla tot timpul", a declarat și directorul grădinii zoologice Michal Targowski.