ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Manchester City și Bayern Munchen au oferit cel mai spectaculos meci al serii în UEFA Champions League. Echipa engleză a fost cea care a deschis scorul prin Aguero (min. 21), dar nemții au revenit rapid și până la pauză era deja 2-1 pentru Bayern. Manchester City a reușit să câștige partida pe final după ce același Aguero a mai înscris de două ori. Victoria de pe teren propriu a urcat formația engleză pe locul secund în grupa E.

CLICK AICI PENTRU MANCHESTER CITY – BAYERN 3-2 VIDEO

La partida dintre APOEL Limassol și Barcelona nu se putea pune problema echipei câștigătoare, ci doar cea a scorului. Spaniolii au câștigat cu 4-0, Luis Suarez marcând primul său gol în tricoul Barcelonei. Celelalte trei reușite ale catalanilor au fost semnate de Messi care a devenit astfel cel mai bun marcator din istoria UEFA Champions League.

CLICK AICI PENTRU APOEL – BARCELONA 0-4 VIDEO

Un meci cu multe goluri a fost și la Gelsenkirchen, acolo unde Schalke a pierdut cu 0-5 în fața lui Chelsea. Englezii nu au avut deloc emoții în această partidă, izbutind să deschidă scorul în minutul 1 și să facă 3-0 până la pauză.

CLICK AICI PENTRU SCHALKE – CHELSEA 0-5 VIDEO

Șahtior Donețk, echipa lui Mircea Lucescu, s-a calificat în optimile UEFA Champions League chiar dacă a pierdut cu Athletic Bilbao, scor 0-1. Rezultatul din celălalt meci al grupei, BATE Borisov - FC Porto 0-3, o califică pe Șahtior în faza următoare a turneului, de pe locul doi.

CLICK AICI PENTRU ȘAHTIOR DONEȚK – ATHELTIC BILBAO 0-1 VIDEO

Celelalte rezultate ale serii:

ȚSKA Moscova - AS Roma 1-1
BATE Borisov - FC Porto 0-3
PSG - Ajax 3-1
Sporting Lisabona - Maribor 3-1

Meciurile care se joacă în această seară:

Zenit St. Petersburg - Benfica (Digisport 1)
Atletico Madrid - Olympiacos
Malmo - Juventus
Ludogoreț - Liverpool (DigiSport 3)
FC Basel - Real Madrid (DigiSport 2)
Anderlecht - Galatasaray
Arsenal - Borussia Dortmund (DigiSport 1)