ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O jurnalistă olandeză ar fi trebuit să-i ia un interviu primarului orașului Kampen (Olanda), de pe o navă acostată la chei, dar n-a mai apucat, pentru că a căzut în apă. Cameramanul a continuat să filmeze, iar înregistrarea incidentului a devenit virală, spre amuzamentul internauților, scrie cotidianul francez Le Parisien.

Intrând în cadru cu un aer detașat, încălțată în pantofi cu toc, tânăra s-a sprijinit de parapet, a pus mâna pe un odgon, ca pentru a se încadra mai bine în peisaj. Spre marea sa surpriză, odgonul nu i-a putut oferi un sprijin solid, astfel că jurnalista și-a pierdut echilibrul și... a căzut îmbrăcată și încălțată în apa înghețată.

În timp ce primarul, îngrijorat, îi lansa un colac de salvare, echipa tehnică a continuat să filmeze. Sunetistul i-a întins "girafa" (suportul care permite deplasarea microfonului — n.r.), nu se știe dacă pentru a o salva sau a capta mai bine sunetul.
Imaginile video cu jurnalista ghinionistă au fost deja accesate pe internet de peste 2 milioane de ori.