ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a fost autorul unei glume sinistre, sâmbătă, la Craiova.

Şeful Guvernului a vizitat fabrica de avioane din localitate şi le-a transmis muncitorilor că pot sta liniştiţi deoarece vor avea de muncă în perioada următoare din cauza războiului care "ne paşte".

"Deşi ne paşte războiul, vestea bună este că veţi avea de muncă", a spus Ponta.

Ulterior, Victor Ponta şi-a continuat discursul pe tema războiului.

"Este o situaţie extrem de gravă ce se întâmplă acum în Ucraina. E din ce în ce mai rău în fiecare zi. Este cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru România. Acum vedem că decizia de a intra în NATO, pe care până acum nu am simţit-o ca fiind un beneficiu, de data aceasta se dovedeşte că va fi o decizie corectă, iar România are capacitatea militară şi strategică de a-şi îndeplini toate obligaţiile, în primul rând faţă de populaţie, cât şi către întreaga alianţă şi vine aici şi ca o extensie a responsabilităţii noastre faţă de românii de pe malul celălalt al Prutului", a adăugat Ponta, citat de Mediafax.

Fabrica de Avioane din Craiova va primi mai multe comenzi în a doua jumătate a anului ca urmare a suplimentării bugetului Ministerului Apărării.

Sursa foto: adevarul.ro