ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Violonistul André Rieu va susţine un al cincilea concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 6 iunie2015, după ce cererea de bilete pentru primele patru concerte programate în perioada 11 - 14 iunie a fost una foarte mare.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Datorită cererii extraordinare din partea publicului din România pentru primele concerte, André Rieu şi municipalitatea au căutat împreună soluţii pentru a veni în întâmpinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pe 6 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei, informează un comunicat Mediafax.

Biletele pentru concertul de pe 6 iunie 2015 sunt disponibile începând de joi, de la ora 18.00, în reţeaua Eventim şi prin partenerii autorizaţi, informează organizatorii evenimentului.

"Dragi români, doresc să vă urez sărbători fericite!", transmite André Rieu, care a pregătit un mesaj video de Crăciun special pentru fanii români.