ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacia Duster nu este bine primită în Marea Britanie. Redactorii site-ului englez carophile.com au alcătuit un top al maşinilor de care cetăţenii din Regatul Unit trebuie să se ferească. În acest clasament a fost inclusă pe locul 5 Dacia Duster, SUV fabricat de francezii de la Renault.

"La prima vedere, te gândești: "Ei bine, arată destul de bine". Merită. Cei de la Dacia au surprins pe toată lumea atunci când au făcut acest automobil . Pare un SUV serios. Dar, nu este chiar aşa! Iată câteva dezavantaje pe care trebuie să le luaţi în calcul înainte de a cumpăra un Duster. Mai întâi de toate, AC, mai ales unitatea din spate de aerisire ... Şi nu există nici un control pentru climatizare.

În al doilea rând este prea mult plastic. Peste tot - în interiorul și în afară. Nu numai că arată rău, dar te face să simţi că ai putea strica ceva doar dacă se zgârie puţin. De de asemenea, ambreiajul se mişcă greu. Și senzori sunt puţini. Stabilitatea este discutabilă. Toate acestea fac ca Duster să arate ca un SUV, dar este SUV-ul săracului", scrie portalul mai sus amintit.

În top au mai fost incluse mărcile Chevrolet Spark, Toyota (Scion) IQ, Dodge Grand Caravan, Smart Fortwo, Hyundai i10, Mini Countryman, Mitsubishi Mirage, Vauxhall (Opel) Adam şi Volkswagen Beetle.