ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 propune ca proprietarii de terenuri agricole care, din varii motive, nu le mai pot lucra să poată arenda pamânturile, urmând sa primească 120% subvenție.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.


Daniel Constantin, ministrul Agriculturii a declarat că atât cei care arendează cât și cei care își vând terenurile vor beneficia de plata a 120% din subvenția pe suprafață, acesta recomandând însă arendarea.

Potrivit site-ului Știri agricole, acordarea acestui stimulent financiar a fost decisă pentru a încuraja asocierea producătorilor agricoli și pentru a soluționa problema fărâmițării terenurilor agricole.

Anul acesta, producătorii agricoli vor primi aproximativ 160 de euro subvenție de suprafață, din care 139 de euro vor fi plătiți din fonduri europene iar restul de statul român.