ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Ionel Dănciulescu a debutat astă-seară ca antrenor al lui Dinamo cu o victorie în deplasare, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş. Câinii roşii s-au impus cu 2-1 în faţa formaţiei lui Cristi Dulca, egalând-o pe Astra Giurgiu în clasament.

Mediaşul a deschis scorul în minutul 4 prin Tahar, pentru ca în '21 Boubacar să egaleze scorul pe tabela de marcaj. În minutul 54, Matei centrează de pe partea dreaptă, mingea trece uşor de toată apărarea medieşenilor şi e reluată apoi în plasă de Bilinski. Grecu primeşte cartonaşul roşu în '72 pentru o intrare dură, cu talpa sus, asupra lui Llulaku.

http://www.youtube.com/watch?v=F-TFiXyWuIw

=====

Gaz Metan Mediaş joacă vineri, de la ora 21.00, pe teren propriu, în compania formaţiei Dinamo, un meci din etapa a XV-a a Ligii I.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Medieşenii au probleme de lot înaintea meciului cu Dinamo, în special în atac. După Vitinho şi Buziuc, care sunt accidentaţi pentru o perioadă mai lungă, Dan Roman are şi el probleme medicale, suferind o contractură musculară la antrenamente.

Antrenorul Cristian Dulca speră ca Roman să fie recuperat până la ora meciului de vineri, în caz contrar urmând a-l titulariza pe italianul Cosimo Figliomeni.
Suntem într-o situaţie în care victoria este esenţială pentru noi, în meciul cu Dinamo. Sper să câştigăm, să facem un joc bun, mai ales că jucăm acasă, nu ne permitem să facem paşi greşiţi”, a precizat antrenorul Cristian Dulca.

În ceea ce priveşte Dinamo Bucureşti, Valentin Lazăr a primit în meciul cu FC Viitorul al 4-lea cartonaş roşu din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Mijlocaşul dinamovist a mai fost avertizat în meciurile cu Universitatea Cluj, CSMS Iaşi şi Steaua.

Steliano Filip a revenit la antrenamente după ce a suferit o operaţie din cauza fracturii de piramidă nazală, dar nu va juca în meciul de la Mediaş. Va lipsi şi portarul Cătălin Samoilă, care şi-a reziliat contractul în această săptămână cu gruparea din Ştefan cel Mare.
Îi mulţumesc lui Flavius Stoican pentru ce a făcut la Dinamo, a pregătit echipa foarte bine. Cunosc bine jucătorii, sunt băieţi de caracter. Nu avem un număr de puncte impus pentru acest final de an.

Important este să terminăm cu bine turul şi să fim o echipă care joacă un fotbal frumos. Nu voi face multe schimbări în formaţie, dar voi aduce mai mulţi jucători de la echipa a doua”, a precizat Ionel Dănciulescu.

Echipele probabile:

Gaz Metan: Buchta – Creţu, Muth, Mujdragić, Buzean – Tahar, I. Cristea – Llullaku, Curtean, C. Petre – Figliomeni

Dinamo: Marc – Fai, Durimel, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Boubacar – Rotariu, C. Matei, Alexe – Biliński