ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Revista germană Stern, citată de gandul.info, lansează o ipoteză incredibilă în cazul fostului pilot Michael Schumacher.

Stern scrie că Schumacher ar fi victima medicilor care i-au acordat primele îngrijiri medicale pe pârtia de la Meribel, la scurt timp după accidentul de schi suferit în decembrie anul trecut.

Sursa citată notează că fostul pilot de F1 ar fi fost conştient în momentul sosirii medicilor, doar că aceştia ar fi gestionat greşit situaţia, iar starea lui de sănătate s-ar fi înrăutăţit brusc, intrând în comă.

Publicaţia germană scrie că decizia medicilor de a-l urca pe Schumacher în elicopter a fost una greşită, deoarece fostului pilot i s-ar fi făcut rău din cauza ventilaţiei, motiv pentru care a fost nevoie de o escală la un alt spital, înainte de a ajunge la Grenoble.

Din acest motiv, Michael Schumacher ar fi ajuns la Grenoble cu două ore întârziere faţă de când ar fi trebuit, mai scrie Stern. ''Şansele de revenire după acest accident sunt mult mai mari dacă operaţia are loc imediat după accident'', mai scrie Stern.