ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, a anunţat, marţi seară, că o maşină cu pasageri a fost luată de viitură în judeţul Argeş, la momentul respectiv pompierii intervenind pentru salvarea acestora.

"Pot să vă pun că este o operaţiune de căutare şi salvare în judeţul Argeş - nu ştiu care este rezultatul ei -, în care o maşină cu pasageri a fost luată de ape de pe şosea şi acum ISU este angrenat într-o operaţiune de căutare şi salvare. Nu am încă ultimele informaţii dacă au fost găsiţi şi care este situaţia. (...) Este în judeţul Argeş, la intrarea pe autostradă în localitatea Căteasca. Asta a fost anunţat de domnul prefect şi acolo se caută. Aşteptăm infomaţii" a declarat Raed.

Mașina a fost luată de o viitură la intrarea pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Căteasca. Între timp soferul a fost găsit de autorităţi, care spun că bărbatul era singur în maşină şi a reuşit să iasă când a văzut că vine viitura, abandonând autoturismul.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Argeş, şoferul a fost identificat şi este teafăr, el adăpostindu-se într-o casă din localitatea Căteasca