ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorana Cîrstea (148 WTA) se confruntă din nou cu dificultăți la umăr, probleme care au ținut-o anul trecut departe de multe competiții și i-au asigurat o cădere fulgerătoare în ierarhia mondială a tenisului feminin.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

Practic, durerile la umăr nu o lasă pe româncă să-și facă niciun plan de viitor, iar cel mai recent acest lucru s-a văzut la Charlestone, unde Sorana Cîrstea ar fi trebuit să evolueze în calificări, însă numele ei nu figurează pe tabloul principal și niciun wild-card nu mai este disponibil, astfel încât există certitudinea neparticipării ei la competiția amintită, informează doartenis.ro.

În cele din urmă, patru românce vor juca la Charlestone și anume Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu și Edina Gallovits-Hall, cele două din urmă fiind acceptate după ce alte sportive au renunțat la participare.