ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, liderul politic al sârbilor din Bosnia Radovan Karadzici îşi va rosti pledoaria în cadrul procesului pentru genocid organizat în faţa Tribunalului Penal Internaţional (TPI) pentru fosta Iugoslavie, care îl judecă pentru masacrul de la Srebreniţa din 1995, pledoaria, care va începe la ora 09.00 (10.00 ora României) şi va dura până joi, fiind una dintre ultimele etape ale acestui proces maraton care s-a deschis în urmă cu cinci ani, informează mediafax.ro.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Decizia nu este aşteptată înainte de octombrie 2015.

Radovan Karadzici, în vârstă de 69 de ani, va răspunde celor 11 capete de acuzare pentru crime de război, crime împotriva umanităţii şi genocid comise în timpul războiului din Bosnia, soldat cu aproximativ 100.000 de morţi şi circa 2,2 milioane de persoane strămutate între 1992 şi 1995, pentru care biroul procurorului a cerut închisoare pe viaţă, în timp ce acuzatul, care îşi asigură singur apărarea, pledează nevinovat.