ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi probleme pentru iubitorii fotbalului din România, după ce Look TV a cumpărat drepturile pentru difuzarea Ligii 1. RSD&RDS a refuzat să introducă în grila de programe posturile care transmit meciurile, în schimb UCP, NextGen, Romtelecom şi Orange TV au decis să nu îi văduvească pe fanii fotbalului de meciurile din Liga 1.

Surpriză însă! Fotbalul de Liga 1 nu va mai fi din 1 august pe Romtelecon şi NextGen. Dolce Sport promisese transmiterea a câte trei meciuri pe etapă din Liga 1, asigurată prin contractul cu LookTV și Look Plus. Directorii au plecat însă în concediu fără a semna contractele respective, scrie b365.ro

Nesemnarea înţelegerii cu posturile Look Plus şi Look TV va obliga proprietarul acestora, ISB, să oprească furnizarea programelor către Romtelecom şi NextGen. Abonaţii vor avea o surpriză neplăcută în acest weekend, nemaiavând acces la meciurile din Liga 1.

Conform unor surse din piaţa media, se pare că Romtelecom se aliază cu RCS&RDS în lupta cu Look TV pentru o poziţie cât mai bună în negocierile cu ISB.

  • Consiliul Concurenţei verifică de miercuri modul cum au fost vândute drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I, declanşând o anchetă la LPF. "Investigaţia a fost declanşată în urma unei plângeri", a anunțat Consiliul Concurenței.