ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep ratează calificarea în finala turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 731.000 de dolari. Caroline Wozniacki s-a impus în faţa româncei în trei seturi cu scorul de 7-5, 6-4, 6-2. A fost o partidă extrem de frumoasă, cele trei seturi disputându-se în trei ore.

[divider]

Simona Halep joacă acum cu Caroline Wozniacki pentru un loc în finala de la Stuttgart.

Sportiva din România a câștigat până acum 11 trofee, fiind învinsă în alte 6 finale. Pentru un loc în ultimul act de la Stuttgart, românca va trebui să treacă de numărul 5 WTA.

Wozniacki s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, după victoria cu 6-0, 6-3, contra Carlei Suarez Navarro. Halep fost prima calificată în semifinalele turneului de la Stuttgart. Vineri după-amiază, Simona Halep a învins-o în sferturi pe italianca Sara Errani în două seturi, scor 6-4, 6-4. Halep (23 de ani) are 2-1 în întâlnirile cu Wozniacki (24 de ani).

Caroline Wozniacki, născută la 11 iulie 1990, la Odense, în Danemarca, a câştigat până acum, din concursurile de tenis, peste 19 milioane de dolari.