ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform clasamentului întocmit de revista Forbes pe baza veniturilor declarate de manageri, producători şi agenţi, actorul Robert Downey Jr.ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Starul francizelor cu mare succes la public "Omul de oţel" şi "Răzbunătorii" a înregistrat venituri de 75 de milioane de dolari, el ocupand primul loc în acest top pentru a doua oară consecutiv.

Actorul, în vârstă de 49 de ani, a obţinut cele mai mari venituri între iunie 2013 şi iunie 2014 din filmul "Iron Man - Omul de oţel 3", lungmetrajul având încasări de 1,2 miliarde de dolari în box office-ul mondial.

Următoarele 4 poziții ale topului sunt împărțite astfel:

Pe locul 2 urcă Dwayne Johnson, 42 de ani care a jucat în "G.I. Joe: Represalii" (2013) şi în seria "Furios şi iute",acesta înregistrând venituri totale de 52 de milioane de dolari.

Locul 3 este obținut de actorul Bradley Cooper cu venituri de 46 de milioane de dolari, furnizate în mare parte de franciza "Marea mahmureală 3/ The Hangover Part III".

Locul 4 îl ocupă Leonardo DiCaprio care a strâns 39 de milioane de dolari din  filmele "Marele Gatsby" şi "Lupul de pe Wall Street",

Ocupantul locului 5 este starul din "Thor" Chris Hemsworth, cu venituri de 37 de milioane de dolari.