ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei imobile ale fostului preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, au fost puse sub sechestru de către Poliţia Capitalei, sub ei, sub supravegherea unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a se putea recupera prejudiciul din dosarul în care este cercetat fostul şef al LPF, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În acest dosar, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti îl acuză pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani, pe Mihai Corbu, de complicitate la delapidare, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, iar pe Radu Arhire, de complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.

Mai multe detalii despre cazul în care este implicat Dumitru Dragomir puteţi citi aici şi aici.