ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a susţinut astăzi că nu termenul "MTO" invocat de preşedintele Traian Băsescu în discuţia de luni, de la Cotroceni, i-a creat probleme de înţelegere, ci accentul în limba engleză al preşedintelui, adăugând că el cunoaşte exact care sunt obligaţiile României.

Premierul a afirmat că, în discuţia de luni de la Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu  făcea confuzii grave între PIB procentuale de reducere a CAS, între cât este produsul intern brut al României şi care este influenţa, concluzia sa fiind că preşedintele nu cunoaşte abecedarul fiscal-bugetar şi nu era cazul ca el să îi predea acestuia o lecţie.

La remarca presei că MTO-ul invocat de Băsescu l-a băgat puţin în ceaţă, Ponta a replicat că accentul lui Băsescu în limba engleză este cel care îl bagă întotdeauna în ceaţă.