ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Universitatea Cluj a  luat toate cele trei puncte din deplasarea de la Pandurii Târgu Jiu, disputată luni și încheiată cu 1-o pentru oaspeți. Unicul gol al meciului a fost înscris de Nuno Viveiros (70'), în vreme ce gazdele au ratat un penalti, prin Mihai Roman (54').
Gorjenii se află pe locul 10 în Liga I, având un bilanț de opt victorii, opt remize și 11 înfrângeri, în vreme ce „șepcile roșii“ ocupă a 12-a poziție, prima deasupra liniei de retrogradare, cu șapte meciuri câștigate, opt egaluri și 12 partide pierdute.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

Rapid s-a impus în fața Concordiei Chiajna, în fața propriilor suporteri, rezultat final 1-0. Succesul echipei vișinii i-a purtat semnătura lui Marcel Gecov (30').
Giuleștenii se află pe a 15-a poziție din clasament, la patru puncte distanță de prima echipă situată deasupra zonei retrogradabile, având un bilanț de șase victorii, șapte remize și 14 înfrângeri. De cealaltă parte, ilfovenii ocupă al 11-lea loc, cu șase meciuri câștigate, 12 egaluri și nouă partide pierdute.