Locale

PENTRU VLAD ȚĂRANU! Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

Vlad Țăranu în studioul ActiveNews - Starea de Libertate: „Basarabia este pământ românesc!”
Asta pare a fi situația Domniilor Voastre. Sunteți un fel de arătări fără inimă, fără suflet, sticle goale, un fel de în loc de, scăpați, tunși, frezați, evadați din prezervativele sovietice, atârnate cândva la uscat, printre rufele murdare ale Bandei celor Patru și ale măreței construcții socialiste, comuniste.

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

Saga judiciară dintre Consiliul Județean Suceava și asocierile de firme care construiesc drumurile Bucovinei, al căror lider este Autotehnorom SRL, a mai făcut un pas, unul în care asocierile au fost lovite drept la gioale (Drept sau nedrept rămâne încă de văzut!), informează NewsMoldova.

Hoțul strigă hoții Plagiatorul Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța strigă ”plagiat”. Ministerul Educației, CNATDCU, ANI și DNA trebuie să-i scoată bârna din ochi rectorului plagiator și să i-o bage în dosarul penal

Foto: Cotidianul
Demararea unei anchete serioase la Universitatea Ovidius Constanța, pentru a se face lumină în acest caz controversat complet demonstrat de presa locală și centrală nu ar mai permite unui plagiator să strige „plagiatorii” când stă cu ditamai bârna în ochi, gata de a-i fi scoasă de ANI și DNA.

Starețul Mănăstirii care a hrănit bolnavii de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni: ”Mâncarea pe care am dus-o ieri acolo, am mâncat-o și noi la mănăstire și nu avem nimic”. Și comerciantul peștelui declară că nu a mai avut nici un caz de intoxicație

Foto: Vremea Nouă
Dar așa cum scria ActiveNews de dimineață, la mănăstirea de unde a provenit peștele pangasius nu a fost înregistrat niciun caz de îmbolnăvire sau deces. Starețul Mănăstirii confirmă. De asemenea, vânzătorul peștelui afirmă că nu s-a mai raportat nici un caz la vreunul dintre cumpărătorii săi și motivul trebuie să fie altul.

PORNO-BUGETARII Scandal tip Ramona Ursu la Prefectura Iași: Subprefectul PNL Marian Grigoraș, căsătorit, își dă demisia la două săptămâni după ce au apărut poze cu el în pat împreună cu o angajată promovată asiduu. Șeful PNL Iași este Alexandru Muraru

Colaj Foto: România TV
Jurnalista ieșeancă Ramona Ursu, cea care îndemna pe cale orală și redacțională ca „popii” să fie atacați cu „scandaluri sexuale, înjurături, tâlhării” dar acum îl apără cu frenezie pe purtătorul de cuvânt al Patriarhului Daniel, Vasile Bănescu, are o demnă urmașă la prefectura de Iași: Mara Gheran.